HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
* * * UPDATE MAANDAG 10 SEPTEMBER 2001 * * *  
Update
Historie 

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 1.0

Het buurtfeest is al bijna weer vergeten, we zitten al weer met een muts op bij de kachel. Maar toch hebben we hier en daar nog wat herinneringen aan die tropische dag. Sommige daarvan zijn op foto vastgelegd, om de winter mee door te komen.
Om alle bewoners te laten delen in deze herinneringen is deze digitale versie van het StateJournaal bedacht. Zo kunnen er al foto's van enkele bewoners worden bewonderd op de pagina BuurtFeest. En er is nog ruimte voor meer.
Maar als je dan toch digitaal gaat, is er veel meer mogelijk. Zo is er een pagina, waar e-mail-adressen op geplaatst kunnen worden. Of het adres van de home-site. En op de reactie-pagina kun je online je mening verkondigen.
Idee�n zijn er ook nog genoeg: een enquete, een nieuwsbrief, het melden van actuele gebeurtenissen, webcams om op de 'kinderen' te passen (daar gaat je privacy) en een site onder eigen naam, met e-mail-adressen voor alle bewoners ([email protected]).

Zie je wat in de idee�n, of heb je betere en leukere, laat het weten via een e-mail naar het  StateJournaal of zet het op de reactie-pagina waar iedereen het kan lezen.
 


  digitaal  stateJournaal - editie 1.01 - september 2001 © DL/I