HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
> update donderdag 26 juni 2003
  

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 1.70

update
Historie


eelsmaActief - is een nieuwe pagina. Met door de bewoners georganiseerde activiteiten. Het begint met skeeleren, maar er kan / komt natuurlijk nog meer bij. Kijk op de pagina eelsmaActief voor het begin.


Koninginnedag 2003 - de kinderen hebben zich weer vermaakt. Maar de groten ook. Het laatste onderdeel, de survival, was een succes. Voor herhaling vatbaar. Klik op de pagina eelsmaOranje'03 voor de uitslagen.


Sinterklaas 2002 - is al lang weer vergeten. Maar het Digitaal StateJournaal, zeg maar "ons aller fotoalbum" was er weer bij. Kijk op de pagina eelsmaSint'02 , pik je kleintjes eruit, print ze op posterformaat en hang ze boven je bed! Of geniet gewoon van de mooie foto's.


ALWEER NIEUW SITE-ADRES - Het Net stopte met gratis internet. Dus overgestapt op MyWeb. Maar die stopt er helemaal mee. Dus weer een nieuw adres. Alleen, nu hebben we er twee. En ze werken allebei:


Koninginnedag 2002 - de kinderen genoten van de spelletjes en wij genieten nu van de foto's. De reacties op de verkiezing van de MOOISTE FOTO zijn allemaal binnen. Klik snel op de pagina eelsmaOranje'02 en zie welke het is.


Sinterklaas 2001 - Het digitale fotoalbum van het heerlijk avondje. En niet alleen de kinderen vonden het leuk. Kijk op de pagina eelsmaSint'01 om de foto's te bekijken.


Buurtfeest 2001 - Voor een beetje nostalgie kun je terecht op de pagina eelsmaFeest'01. Onder in het menu vind je het overzicht. Alle foto's op ��n pagina.


eelsmaForum - de pagina,waar je kunt discussie�ren over van alles, is nog steeds geen succes. Dat kwam misschien ook, omdat hij niet werkte. Maar we hebben weer een nieuwe! Probeer hem nu! Klik op het plaatje.


eelsmaGasten - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is ook weer in gebruik. Na een lange afwezigheid werkt de gratis pagina weer als voorheen. En...
alle, werkelijk alle berichten staan er nog op!!!


WEGwijzer - een handige pagina voor bezoekers, die de weg naar de Eelsmastate niet kunnen vinden. Helaas is deze pagina opgedoekt.


Clubs - hebben zich nog steeds niet aangemeld.
Misschien wordt deze pagina ooit ingevuld. Wil jij een club in- of oprichten, meld je aan nu het nog kan bij het stateJournaal


eelsmaAdressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal


Idee�n - zoals: een enquete, een nieuwsbrief, en een EelsmaSite onder eigen naam, met e-mail-adressen voor bewoners ([email protected]) zijn er nog steeds! Zie je wat in de idee�n, of heb je betere en leukere, laat het weten via een e-mail naar het  stateJournaal , of beter nog, zet ze op het eelsmaForum , zodat iedereen kan reageren.  digitaal  stateJournaal - editie 1.70 - juni 2003 © DL/I